måndag 4 augusti 2008

Redan Augusti

Tiden går fort när man har roligt. Vi har haft så många trevliga besökare i butiken i sommar, fler än vi någonsin kunnat drömma om. Många har läst bloggen och gett sig till känna. Det är så roligt.
Idag regnar det, och genast blir det lite mer höst. Igår var jag ute och plockade de första björnbären för i år. Jag är en passionerad bärplockare, men nuförtiden blir det inte så ofta. Förr när barnen var små var vi varje år i Bullaren och plockade bär, både blåbär, hallon och lingon.
Min bifångare laddade jag med öl och lite honung och det fungerade bra, vi fick ha vår mat ifred. Lite synd om getingarna.


Idag fick vi igen in de här fina omtyckta kuddarna från jeanne D` Arc Living.

2 kommentarer:

Lina sa...

Hej!
Hoppas allt är bra med dig & att du haft en bra sommar! Jag är tillbak i verkligheten efter 4 härliga lata veckor, men ack vad fort de gick...

Vi har varit på resande fot nästan hela tiden, så de har packats och packats upp väskor för brinnade livet ;- )

Vi var uppe hos mina föräldrar i 2 omgångar, men tyvärr blev de inget besök hos er.

I helgen ska jag och Lilla E upp. Jag ska göra slingor i håret inför de stundande bröllopet hos Emma på Frisyrfixarna. Kanske hinner jag förbi er då. Er butil är ju så härlig!

Här är de regn och rusk nu, har för första gången på länge tänt levande ljus. De är bara att gilla läget, hösten är på ingång!

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

Living by Milla sa...

Hej på er tjejer!

Björnbär är bara såå gott!! Väntar på att mammas björnbär ska mogna. Hon brukar plocka flera liter åt mig som jag spar i frysen. Det är så lyxigt att ta fram på vinter och njuta av.

Jag gillar de snyga kuddfodralen..linne är så snyggt.
kram!
Camilla