fredag 29 augusti 2008

Helg

När Camilla, Helene och jag var i Danmark på mässa för 2 veckor sedan stötte vi på den här kvinnan, Camilla skickade en bild hem till Niklas och undrade om hon inte kunde tjänstgöra som receptionist på vandrarhemmet. Ett litet krux var att hon darrade rätt mycket. Jag tror inte Niklas nappade på den idén.Vi köpte ialla fall den här fina klädställningen och dessa vackra vita lapptäcksöverkast och som vi fick hem nu i veckan till butiken.


De här fil de fer sakerna har vi också


Ha en fin helg alla och tack för fina kommentarer. Nu skall Pricken och jag ta båten till Hamburgsund och gå på vårt favoritställe "Hjalmars" och äta en bit mat. Hoppas det finns plats att sitta ute på bryggan.Det är ialla fall lättare att lägga till med båten nu när det inte är fullt lika många båtar ute på sjön.

Efter god mat och trevligt sällskap vid bordet återvände vi till Heestrand. Vi mötte inte en enda båt på vår färd mot hemmahamnen. Jag körde långsamt och njöt av den vackra solnedgången.

4 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej tjejer. Vilken söt gumma ;)Härliga saker till butiken... mums,gillar båt bilden, så stämningsfullt. Ha det gott. Kram Pirre

Inspiration i vitt sa...

Hej, förstår att ni har mycket härliga höstnyheter i eran fina butik, ser att mycket vackert på bilden.
Är du/ni fortfarande intreserade att köpa tavlorna som jag gör?
Jag bara undrar lite.
Kram/Ingela.

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Det här var verkligen en fin och inspirerande blogg du har!Så jätte härliga bilder...
Tack för titten,jag kommer snart tillbaka på besök.
Kram Marlene

Chatarina sa...

Hej!
Vad mycket fint ni får in till butiken.
Hoppas på ett besök till sommaren ni har ju vandrarhem så man behöver inte bo så långt från er butik då. Har lite tysta funderingar.. det är ju vackert på kusten på hösten också.

Ha det gott
Chatarina