fredag 24 september 2010

Öppet sista helgen för i år i butiken

Det här är sista helgen vi har öppet i butiken för i år. Nu har sommarfolket åkt hem till sig och vi stänger och öppnar till Påsk igen nästa år. Nu skall vi ladda batterierna och hämta inspiration inför nästa år. Idag är det mulet och grått och det känns verkligen att det är höst. I veckan som gick tog jag upp båten  och det känns skönt även om det är lite vemodigt att sommaren är slut och att inte kunna ta sig en tur ut på havet. En del har kvar båtarna i sjön, men jag tror det är mest de som fiskar hummer. Det gör inte jag. Jag köpte några tinor och försökte en gång men det var inte riktigt min grej. Det är mycket jobb med det. Det är enklare att köpa.


Ha en fin helg alla
Kram Marita

5 kommentarer:

Sussi sa...

Visst är det lite vedmodigt när man stänger något för säsongen, och vet att det ska gå nästan ett år innan man får öppna dörren igen....Men ibland är det ju det som gör att man orkar hämta ny lust och inspiration. Det är som årstiderna här hemma i Sverige, man deppar när hösten kommer, men skulle det vara sommar hela tiden vore det inte alls samma härligt starka känslor när våren äntligen kommer!

Kram
Sussi

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, båten är ur sjön här också. Det hände igår. Skönt att ha den på land om det kommer höststormar när man ändå inte skall ut med den.

Jag var i Uddevalla idag och där, av alla ställen, var det ett så fantastiskt fint höstväder, dis, varmt, sådär 17 grader och solen lyste igenom diset, det var så vackert, men sen när jag kom hit hem då var det som hos dig grågrått!

Men det är ju så det är!

Så du stänger affären hela vintern, kan ju tänka mig att det är bäst och lugnast så, men lite vemodigt, kanske.

Vips så är det vår igen!

Trevlig helg, kram
Agneta

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Förstår om det känns lite vemodigt att stänga för säsongen, fast ganska skönt också. Själv ska jag ha öppet lite längre, får se om det blir ända fram till jul! :o)
Ha den finaste av helger,
Lydia

Inspiration i vitt sa...

Kan förstå att det är en alldeles speciell känsla att packa ihop på hösten men förstår att du/ni nu måste få lite nya influenser och känslor.
Såg dina bilder från Frankrike och jag blir alldeles knottrig.
Herre guuuu så vackert och bara att besöka alla marknader skulle göra mig salig.
Förstår att man vill köpa med sig en maaaaasa saker som inte går att få plats med. Kramar i massor/Ingela.

Jeanette sa...

Vilka vackra bilder du har! Vad synd att du stänger butiken för i år, hann inte ens köpa hälften av det jag sett i din butik :) Jag passar på varje gång jag besöker mina föräldrar där att ta mig en titt i den vackra butiken!
Kanske lite julöppet? :)

Hoppas du har en trevlig vinterdag där i vackra Heestrand!