lördag 4 september 2010

Härliga höstdagar

Nu har vindruvorna i min pergola börjat mogna. Det är en speciell känsla att sitta under vindruvorna  så här på hösten. Dagarna denna vecka har varit helt underbara, lite kyligt på morgonen, men så fort solen fått värma lite har det varit riktigt varmt. Jag gillar mornarna på hösten, det doftar alldeles speciellt friskt och skönt när jag går ut och hämtar tidningen och Pricken o jag går vår morgonrunda .
Jag tror min Bacckhus trivs bland vindruvorna.
En dag denna veckan var Pricken och jag ut till en ö som heter Munkholmen. Den ligger alldeles intill Valö huvud , farleden som går här utanför.Vi fikade och satt där och tittade på båtarna som gick förbi. Ännu är det lite båtfolk kvar om än inte så många. Klipporna är fortfarand riktigt varma.
Kram och ha en fin helg och tack alla som skickar en hälsning
Marita

7 kommentarer:

S o F sa...

Haaaaaaaaavet! :) Så härligt...

Tack för dina som alltid vackra bilder, som skapar längtan till både det ena och det andra!

Ha det gott/Tack för titt-in hos mig!

Therese sa...

Vilken fin pergola du har! aningens avis på den då ja... :)
Där förstår jag verkligen att du trivs.

Unknown sa...

Underbara klippor, såna är det på Hönö med, där jag kommer ifrån. Älskar "flaggstångsknoppen" eller vad det är för nåt =)

Kram Catta

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka ljuvliga bilder och granit och hav är så underbart vackert och det är lite speciellt nu när lugnet lagt sig, det tycker jag.

Fusk, får du tidningen på morgonen? Vi får den med posten och posten får vi först fram på eftermiddagen numera. Det blir senare och senare, vid ½3-3 kommer posten, förr kom den vi ½11-11.....det är lite trist men inte så mycket att göra åt.

På vår lilla utflykt till Grebbestad i veckan åkte vi förbi Heestrand skylten så klart, men mitt förslag att titta in där föll inte i gord jord. Dels kom vi iväg lite senare än planerat och så¨hade de andra damerna siktet intsällt på Rabalder i Grebbestad, så jag får ta en tur själv senare!

Ha det gott i det vackra Heestrand!

Agneta kram

Monica sa...

Hej !!
Såååå vackert !!
Jag tror du är närmare medelhavet än vad jag är, hi,hi...
Undrar om jag inte ska våga mig på en sån där på balkongen tro, det är ju sååååå himla fint !!
Ha det gott och tack för alla fina inspirationsbilder !!
Kram,Monic

Lotta-livets väv sa...

Vilken BILD!!!!!!!!!!!!!! Marita! På havet och vovven....bara såååå underbar!
Låter hoppfullt med vindruvsskörd. Vår vindruvsplanta har förvirrat sig in bland all möjlig växtlighet...men till våren får det sin plats....nu när vi gjort oss en ny uteplats i äppelträdets hägn.
Idag fick vi ett roligt telefonsamtal.....någon hade hört Fotnoter i en butik i Hamburgssund och ville köpa skivan.....gissningsvis var det i din butik. *ler* Så skoj att du spelar den!

Många kramar
/Lotta

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Underbara bilder som vanligt.. kram