torsdag 5 juni 2008

Sommaren är här

Bjuder här på några inspirationsbilder från Heestrand Interiör
Ha en skön Helg alla och ta vara på Dagen

8 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Ooh så undebart, vad kan jag säga, ni lever min dröm. Ha det gott. Kram Pirre.

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Det blev så lyckat med j´s studentkörning alla var så nöjda :-) Åhh ni visar sååå härliga bilder från butiken, vill ha allt. Ha en fin dag ni också!
Kram Helene

Pernilla sa...

Hej! Här var det ju underbart mysigt och inspirerande att titta runt! Extra kul med alla ljuvliga naturbilder – är själv uppvuxen i Bovall men har ingen anknytning kvar där längre, så ibland saknar jag naturen och klipporna så mycket. Och alla öarna som vi åkte till med båten… dags att ta en tur norrut snart! Under tiden tittar jag på era fina bilder. Kolla gärna in hos mig också – Huset Fullt. Lite kass på att uppdatera det senaste, men det ska nog förbättras vad det lider…

Millas hem sa...

SUCK...så vackra bilder!
Allt allt allt, vill jag ha!
Byrån med alla lådorna är helt underbar!
Snacka om att man blir shoppingsugen när man besöker er!
Kram Camilla

Love Your Homes sa...

Hej igen, med risk för att vara tjatig måste jag åter konstatera att ni lever med en stor gnutta livskvalité i det härliga Heedstrand. Vattnet har en märklig inverkan med lugn och ro, Ingela

me and alice sa...

Vilka underbara saker ni har i butiken... Inte nog med det ni bor så fantastiskt fint vid havet också!
Ha det så gott...
kram /Susanne

Lina sa...

Hej!
I helgen var vi hemma och bodde i mina föräldrars stuga. På fredag eftermiddag åkte vi till Grebbestad för att kolla läget. På väg dit stannade vi till hos dig och kikade i butiken. OJ, oj, oj vad mycket fint ni har!!!! Jag var i extas. Men med sambo och Lilla E fick jag inte tittat så mycket som jag ville ;- ) Kommer tillbaka själv i sommar!

De var 3 små söta tjejer i butiken + pappa? Du kanske var i närheten, men såg ingen som jag kunde tro var du. Vi ses kanske nästa gång jag kikar in!

Må så gott!
/ Lina

Shabby Homestyles sa...

So nice things! I love it! Do you have an Internet-Shop!

Best regards Melly