tisdag 20 maj 2014

Strandhugg

I början på veckan gjorde vi vårt första strandhugg ute på Ulö-Dannemark. Att få gå barfota på de vattenslipade "mjuka" klipporna är underbart. Fåren var kvar och naturligtvis rullade Båtsman sig i det goda efter dem och därför blev det tångbad för honom. Det känns verkligen underbart att det är så fint väder.

 Nu har jag städat färdigt i pergolan och där avnjuter jag nu varje middag. Idag skall jag åka till handelsträdgården och se om jag kan hitta något lämpligt att lägga på glastaket i den delen jag har den franska järnsängen för där blir det väldigt varmt när solen står på hela dagen.

I den delen jag äter där skuggar vinrankan i taket så fint.


 Båtsman har hittat lite skugga i rabatten utanför pergolan.
 Det lilla "huset" ute på Ulö-Dannemark stod kvar trots stormar i vinter. Lite luftigare tak har det nog blivit.
Kram och ha en fin dag
Marita

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg marita :-)
Tusen takk for svar , jeg ringer til herberget og leier meg inn for en helg der :-) ikke noe dårlig alternativ det !!, det ser så koslig ut der også på bildene du tidligere har lagt ut :-D da vil jeg ønske deg og båtsmann en riktig solfyllt og vakker sommer <3. Jeg gleder meg stoooooort over bloggen din !!!!! Jeg bor selv rett ved telemarkskanelen i skien , også en vakker plass med med rikt liv på elven . Og så elsker jeg også det hvite med sjarm og tæret av tidens tann:-) tusen hjertelig takk for det du deler, det er en fryd for sjel og hjerte :-). <3. Sommerklem fra marianne

Tante Mali sa...

Dear Marita,
I can stay days and weeks on your blog! So much beauty you share with us!
Have sunny days and all the best
Elisabeth

Seawashed sa...

You inspire me to live a simple seaside lifestyle. Your style is so lovely and free which is so comfortable and I adore your white palette.