torsdag 29 maj 2014

Öppna dörrar

 Nu kan jag öppna båda dörrarna igen till pergolan. I vinter hade en av stenarna i golvet utanför pergolan höjt sig av tjälen så att den ena dörren till pergolan inte gick att öppna. Jag som alltid gjort allt stenarbete själv förut,  har i år fått ta  hjälp av en annan lite starkare senior för att få arbetet gjort. Konstigt, men jag tror att Cementsäckarna har blivit mycket tyngre nu för tiden eller kanske är det så att  jag blivit gammal och svag.


Nu är det bara lite stenar som blev över som skall köras bort. Jag har ett litet lager av stenar i ett av de gamla stenbrotten på min tomt. 
 Kram och ha en fin helg
Marita


5 kommentarer:

Méa Strauß sa...

Oh Dear,
I am glad, your little paradise is healed again. This rocks are so beautyful and natural, and now, that you can open both doors again, paradise just walkes in your little haven. I watching your blog soooo long now, it gives me (living in a town)roots again. It tells me, to live more simple - and better, by concentrating on real values.
So, the year starts again, and I wish you many warm and cosy days,
Méa

Snäckskalsdalen. sa...

Å, så härligt det ser ut och jag ser ormbunkarna, jag älskar dom och släpar in från runt omkring här, det blir som en regnskog!
Agneta kram

Anonym sa...

Blir inspirert av hage og interiør hos deg <3
Må ta meg en tur og hente ormegrass !!!!!!! ;-)
Kos deg marita , nyt sommer og pensionist tilværelsen !!!
Varm sommerklem fra marianne amundsen

Anonym sa...

Hej Marita. Kollar din blogg ibland. Har en fråga ang dina stenar och cementen.... hur gör du?? ser så himla fint ut. armering?? Håller det ??
Hälsn Anneli
anneli.ekedal@telia.com

Solstrimmor sa...

Nejdå Marita, cementsäckarna ÄR mycket tyngre nu än förr! Liksom att avståndet ner till marken är längre också... Tur att du hade en annan starkare senior på lut! Fint blev det och de där stenarna skulle jag gärna haft att tillgå här i min nästan egna trädgård...

Ha en fin nationaldag och en glad pingst!
Kramar från Eva-Mari