tisdag 29 mars 2011

Lite nytt från Danmark

I Danmark köpte jag bl a en kruka med en sådan fin grön växt i. Jag vet inte vad den heter, men fin var den. Krukan var också fin terrakotta med lite grön växtlighet på. Liknande krukor kommer vi att sälja i butiken när vi öppnar. Jag skall också försöka hitta den här växten, den var så dekorativ. Hos Nina i Ängelholm köpte jag ett Menykort på franska. Det tyckte jag också var fint. Kram och ha en fin dag. Idag blåser det friskt från havet.
Marita

10 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Läckert! Tänk förr i världen var såna krukor några man kastade bort. Nu är det snyggt med patina. Att tider och mode kan förändras så.
Kramar
/Lotta

Snäckskalsdalen. sa...

Så vackert! Krukorna är jättefina. Jag ser inte riktigt (jag har klickat upp bilden) men visst ser det ut som en slideranka, (Muehlenbeckia complexa), en storbladig sort. Om det är en sådan så kallas den också "plättar i luften". Jag tror att det är en sådan i alla fall. Om det är så, så kan man ha den ute hela sommaren, den växer som bara den då. Jag har en som jag tar in ganska sent på hösten och så får den stå ljust under vintern och vattnas regelbundet.
Är din trädgård också med i den fina boken? Lisa med bloggen Lisas torp är också med, jag måste köpa den! Spännande och kul!
Agneta kram

Norrfrids Eija sa...

Men så fint ditt fynd passade in i ditt hem och med allt det övriga!Själv har jag inte hunnit ens fundera över placeringen av mina inköp, det blir så intensivt när man kommer hem efter resan...
Kan tycka att det är synd att man inte visste om vilka bloggare som skulle med innan, så kunde man ha haft lite mer koll på vilka alla var! Var tvungen att leta efter en bild på dig innan jag kände igen dig!
Hursomhelst, visst hade vi en inspirerande resa!
Ha det gott,
Eija

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Jätte fina bilder och så fint du har det där inne !

Ha en fin dag och vecka!

Kram Sirpa

Behindabluedoor sa...

HEi..
For en flott tur dere har hatt til København, tenker dere er fulle av nye gode minner!

Du lager de nydeligste stilleben og har det helt perfekt i mine øyne.

Nydelig!

Ha en fin ettermiddag.
Klem!

STENLYCKA sa...

Vilken härlig kruka och växten var så fin, den ser bekant ut men jag vet inte vad den heter. Tänk vad gröna växter gör sig vackert till allt vitt.
Ni måste haft en underbar resa till Danmark något jag gärna skulle vilja varit med på.
Kram och sköt om dig.
Raina

Unknown sa...

Som alltid hos deg. Vakkert!
Klem Anki

Madame Morell sa...

Ett sådant gammalt menykort skulle jag vilja ha. Va mysigt.
Jessika

Ett Vitare Hem sa...

Åh så vackert!
Ha en riktigt härlig torsdag!
Kram/Lena

Sussi.Sussinghurst sa...

Det ligner en Pletter i luften (Muehlenbeckia complexa)