torsdag 26 november 2009

Strömfritt

I veckan som gått har jag haft strömavbrott i tre dagar. Det tog ytterligare en dag att få igång Tv: n och Datorn Eftersom det Också en av dessa dagar kom en åskknall som slog ut Bredband och modem, fastän det Inte var någon ström i ledningarna vid tillfället. Med Strommen försvinner även vatten och värme, men som tur är har jag en brunn att hämta vatten i och mycket ved att Elda med i spisen. Många stearinljus har jag också plus det senaste numret av Jeanne d `Arc Living som jag läste I stearinljusets sken. November Har varit en solfattig månad, men en av de timmar med sol fotade jag Mitt gäst / arbetsrum.
Välkommen in i ljuset

Är det någon som kan tipsa mig vad det är för fel, för när jag skriver kommer det stora bokstäver mitt i alltihop. Nu ger jag upp
Ha det gott
Kram

4 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Låter ändå mysigt med strömavbrott...man får elda och tända en massa ljus =) (Kanske inte så kul när man drabbas själv kanske!!!...)

Ljuuuuvligt rum, så fint dekorerat och ljuset bara flödar =)

Önskar dig en riktigt mysig helg. Kram Pirre

Annica sa...

Vilket underbart vackert gästrum du har. Ha en skön helg // Annica

S o F sa...

Underbara bilder Marita - Tack!

Istället för att åka till klinik och få ljusterapibehandlingar så skulle nog höstdeppiga personer kunna vistas i det där rummet ett tag. :)

Trevlig Helg!

Lotta-livets väv sa...

Men såååååå underbart härligt det måste vara att få vara gäst i ditt hem! Det sprids lugn och värme från dig, Marita, det vet du att jag sagt ofta!
Inga bra idéer om versalerna mitt i orden, men det ser ju charmigt ut *fniss* Se positivt hihi!
Var bara tvungen att ta mig en titt hos några goa vänner i blogglandia, innan jag återvänder till kreativiteten i mitt ide.
Njut av adventstiden!
kRmar
/Lotta