söndag 20 september 2009

Vilka dagar

Det känns inte riktigt som höst ännu, men man vet ju att den är i antågande. Idag har jag ialla fall satt in en av mina fina mårbackapelergonier som stått hela sommaren i pergolan. Ännu hänger alla vindruvsklasar kvar, jag vet inte riktigt vad jag skall göra med dem. Det är nog svårt att göra eget vin så det får bli så att fåglarna äter upp dem.
Fortfarande plockar jag varje morgon smultron, blåbär, björnbär och hallon som jag har till min keso till lunch varje dag. I år har det varit ovanligt lång säsong för mina bär som jag odlar. Det kanske har att göra med det fina höstvädret. I morgon är det hummerpremiär. Själv har jag inga hummertinor, jag får köpa hummer vad det lider. Det är mycket jobb med agn och så är det tungt att dra tinorna.ha en bra dag
kram

5 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Visst är det härligt väder denna höst, nästan lite overkligt. Våra pelargoner får stanna ute ett litet tag till, sen åker de också in i växthusen.
Fantastiskt att du kan skörda bär så här års! :o)
Ha en riktigt go vecka,
Lydia

Lotta-livets väv sa...

WOW! Skördar du fortfarande! Man känner att landet vi bor i är avlångt! Hittar iofs blåbär i skogen fortfarande...men de är inte så goda längre. I övrigt är det allt slut på bärfronten.
Så vackert du har omkring dig. Njutning för öga och själ!
kram
/Lotta

Living by Milla sa...

Din pergola är helt fantastisk, där skulle jag lätt kunna tillbringa några timmar.;)

Tusen tack för gratulationer!

Kram från 40-åringen

Lotta-livets väv sa...

kanske är det så....man tänker lite mer när man blir lite äldre. Livet är inte så speeedat när man inte har barn och mat och skjutsning omkring sig för jämnan. Jag ser rätt ofta hur människor, unga som gamla, hamnar i situationer som ställer "livet på sin spets" och då försöker jag att samla mig och glädjas över nuet.
Kram till dig!
/Lotta

Annika Christensen sa...

Här var det mysigt må jag säga.
Kul att hitta hit.
Annika