onsdag 21 maj 2008

En inspirerande dag

Idag har Camilla o Jag varit i Göteborg på interiörmässa. Vi känner oss jätte nöjda med de inköp vi gjort till Heestrand Interiör. Bl a har vi köpt in lite fler fågelbad
eftersom vi sålt slut på dem vi haft tidigare.

Efter en dag i Göteborg återvände vi till vårt mysiga Heestrand. Pricken och jag tog med oss lite dricka och tilltugg och for med båten ut till Ulö-Dannemark, vår favorit ö.

Efter en promenad på Ön satte vi oss ned för att inta vår föda. Då känner jag att det är någon som står bakom mig och andas på mig i nacken. När jag vänder mig om står ett tjugotal får och stirrar på mig.
>


När vi återvänder till Heestrand känner sig Pricken väldigt trött.

6 kommentarer:

Lina sa...

Hej!
Oh, va kul att gå på mässa! MÅSTE komma och hälsa på er när jag är hemma hos mina föräldrar nästa gång! De blir väl i början av ju i skulle jag tippa.

Vilka härliga bilder du visar från båtturen…de saknar man när man bor i ”stora staden”, men i sommar får de bli lite båtturer med pappas båt. Vår segelbåt är ju inte så smidig alla gånger att lägga till med :- ) En annan som är ”hopp iland kalle” vet ju de! Skepp o´hoj!

Må så gott!
/ Lina

Anonym sa...

Hejsan!
Underbar blogg ni har! Och vilka mysiga bilder... Man längtar verkligen hem nu.
Men hur reagerade Pricken på fåren?
Hoppas att vi ses snart!
Solskenshälsningar från hans majonnäs konungen och Jon

Lina sa...

Hej igen!
Jag har skickat vidare en utmärkelse till dig! Kika in hos mig så får du se! ;- )

Trevlig helg!
/ Lina

Helene på Rörvik sa...

God morgon!
Vad roligt att ni varit på inredningsmässa, ni hittade säkert fina saker skall bli roligt att se det i butiken sen. Att fåren är så tama, de vill säkert åt din goda mat. Härligt med båten bara att ge sig iväg ut en stund.
Kram Helene

Galleri Hönshuset sa...

God morgon. Härliga bilder. Vatten, ooh det är så härligt med vatten. Lyxigt o bo så där. Vilken härlig butik ni har, gillar det jag ser.;), så jag tar o länkar. Ha en underbar dag. Pirre

Anonym sa...

Stötte själv på dessa får häromdagen. Synd att jag inte läst detta tidigare.. då hade jag sluppit sätta kanelbullen i halsen!

/nybliven båtägare