måndag 24 februari 2014

Friska vindar

Äntligen har jag fått igång bloggen igen. På grund av min okunnighet vad gäller domäner har bloggen varit borta i flera veckor. Nu har jag dock fått hjälp av Datia i Väjern som hjälpt mig att köpa en ny domän och koppla ihop alltsamman. Man kan ju inte kunna allt, men det har varit väldigt frustrerande innan jag förstod hur det hela  hängde ihop. Det är ju ändå skönt när man har folk runt sig som kan sådant som man själv inte förstår sig på.

Under tiden bloggen legat nere har jag ändrat lite i mitt matrum. En gammal lampa som jag köpt av kärrstegens gård  i Ljungskile och som jag naturligtvis målat vit hänger nu över matrumsbordet. Min dotter kommenterade direkt att jasså, du har målat den. Ja det syns nog att den är handmålad och det är det som jag tycker är fint.

 En ny Myrsin har det också blivit . Jag hade gärna haft myrtenträd, men de är för känsliga, dem kan man inte glömma att vattna så därför passar Myrsin mig mycket bättre.

Idag har Båtsman och jag gått på Kajen och vrakat. Det blåste friska vindar, men ändå känns det tydligt att vi går mot vår. Det är inte många båtar på havet, men snart kommer farleden att myllra av båtar. 


Kram och ha en fin dag
Marita