torsdag 11 oktober 2012

Höstpromenad på Tjurpannan

Nu har jag tömt alla krukor inför vintern och plockat in alla dynor från pergolan. En ny trädgårdsstol som jag köpte hos suedeco i Kungälv förra veckan har jag ställt i hallen.
Balettskorna som hängde i pergolan har fått flytta in i hallen över vintern. Det gamla franska dokumentet som jag hittade hos suedeco fick också plats där. Dokumentet är handskrivet original från slutet av 1700-talet. Det är skrivet med en så vacker handstil.   Igår tog Båtsman och jag  en underbar promenad ute på Tjurpannan. Fyren man ser längst ut är Väckers Fyr. 
Jag har många gånger seglat på havet här utanför och här går det oftast väldigt mycket sjö, men igår låg havet nästan som en spegel och Båtsman och och jag gick  flera timmar och njöt därute.
Den lilla sjöboden som ligger där heter Enslingen. Förra hösten drunknade en man som som skulle "reka" inför filminspelningen av Camilla Läckbergs filmer här. Det gäller att inte gå där klipporna är bruna och hala, då kan man lätt halka i.
Idag ser också ut att bli en underbar höstdag
Kram och ha det bra
Marita9 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Vilka fina vyer ,verkligen en förmån att få bo vid havet
Stolen och det handskrivna arket var väldigt fint ,måste gå in o kolla
Ha en riktigt bra dag

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Underbara bilder!

Ha en härlig torsdag!

Kram Caroline

hagagården sa...

Men å så fint!!!
Kram
Ninni

A House With A View sa...

Supervackra miljöbilder!!! Och så fint du har det hemma hos dig!!

Kraaaaaaam aka

STENLYCKA sa...

Blir så glad när du gör ett inlägg för jag älskar ju dina inlägg.Du visar alltid så vackra bilder och jag älskar ditt ljusa hem.
Till helgen tänker jag försöka ge mig ut i trädgården och plocka bort lite sommarmöbler och sommarblommor. Löven har ännu inte riktigt släppt taget så det blir nog många vändor till innan trädgården får vila från räfsa och spade.
Önskar dig en fin fredag och helg!
Kram Raina

White Sunday sa...

I love sweden and i love your blog to! Two years ago we made holidays on Marstrand, it was sooooo beautiful! Greatings from Austria. Kerstin

Tove `blogg verden sa...

NYDELIGE bilder :)
ønsker deg en god helg
klem Tove

Tinas bo sa...

Underbara bilder!!
Lika vackert som alltid... :)

Ha en underbar helg
Kram Tina

by.hårenberg sa...

fina bilder att njuta av :)
.la petite perle