måndag 3 september 2012

En installation

 Sommaren lider mot sitt slut, men fortfarande är det riktigt skönt väder. I sommar har jag verkligen bara gjort det jag har känt för just i stunden. Så klart har det varit lite jobb, jag har bl a skottat ut 7 ton sjösingel på tomten. Ännu är det inte riktigt klart  men jag känner mig riktigt nöjd. Den stora stenen med statyn på låg i jorden när vi grävde för det nya avloppet,  den fick bli som en installation mitt i allt. Jag har även ställt dit en gammal fransk trädgårdsstol och några gamla zinkbyttor med lavendel.


 Runt om björken har jag lagt lite runda stenar . Det skall även bli ett staket mot vägen med en fin grind som jag köpt på Jilles antik i Hamburgsund. Det är en dubbelgrind och den har varit med i en av Camilla Läckbergs filmer, de som spelas in i Fjällbacka.En annan installation finns ute på min favorit ö -  Ulö-Dannemark. Här är det någon som i sommar inte har kunnat ligga still hela tiden och sola utan istället byggt ett litet hus och kummel samt lagt ut ett fin hjärta av sten på berget. Jag älskar den fina färgen på våra klippor här i  Heestrand . Jag valde min sjösingel just med tanke på färg och form på stenarna. 
Min Båtsman gör sig också så fint mot de fina klipporna. 

Ha en fin dag så ses och hörs vi igen
Kram Marita

5 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Vilka härliga bilder!
Smart sätt att utnyttja en så stor sten!

Ha en fin måndag.
Kramen Jenny

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint du har gjort! Och mycket sten är vackert och färgen på bergen skiftar lite men det är vackert nästan överallt!
Båtsman är söt!
Agneta kram

Das Hohe Haus sa...

How wonderful!
Hugs, Steffi vom Hohen Haus

Anonym sa...


Äntligen! Har saknat din blogg, men nu ska jag bara njuta av vackra bilder och härliga idéer, även om bara en bråkdel går att förverkliga i en hyresrätt, men ändå....
Sissi

STENLYCKA sa...

Hejsan Vännen!
Vad fint det blev och vilken energi du har som fixat så mycket sten!
Installationen underbar!
Allt gott till dig!
Kram Raina