måndag 5 september 2011

Ett nytt fönster

Nu har vi stängt butiken. Igår var sista arbetsdagen och det känns väldigt skönt. Tack alla som besökt oss under de här åren. Det har varit både inspirerande och roligt att ha en butik som Heestrand Interiör. Vi har fått väldigt mycket uppskattning från våra kunder, men nu går livet vidare.


Här hemma har jag fått ett nytt fönster. I veckan som gick hade jag några snickare här som satte in ett fönster i hallen och in mot vardagsrummet. Jag har flera fönsterpartier i huset tidigare som jag satt in själv, men nu var det lite svårare med el dragen i väggen och så var det också en gammal yttervägg med många lager av råspont och isolering. Ibland måste även jag inse min begränsning.
Idag regnar det småspik. Jag vet inte hur jag skall få med mig Båtsman ut på promenad idag. I kväll är det också valpskolan, det är inget roligt när det regnar. Förra veckan regnade det också och Båtsman frös så han skakade. Tror jag får åka och köpa ett regnskydd till den lille rackarn. Bilden på Båtsman har Ida mitt äldsta barnbarn tagit den kvällen när vi hade fest i sjöboden. Ida och Lotta hjälpte till att köra porslin och tillbehör ner till sjöboden på flakmoppen.
Kram från ett regnigt Heestrand
Marita

12 kommentarer:

Stina sa...

Väldans fint. Vovven är ju så söt.:-) Kram Stina

Norrfrids Eija sa...

Jösses Amalia vilken sötnos, där smälte jag direkt! Flakmoppe till frakt är bra o ha, och interiörfönstret blev så bra så! Vi ska ha likadant mellan kök och matsal, då vi sätter in fönster i nuvarande dörrhålet och tar upp dörrhålet där det en gång har varit ursprungligen!
Det där lät det men du förstår säkert!
JA, livet går vidare mot nya utmaningar, visst är det så!

Nellie sa...

Vill också ha ett inne-fönster!! Men min gubbe förstår inte riktigt vitsen...ÄNNU! Vilken fin bild på Båtsman! Kul med valpkurs. Min hund fattade aldrig varför hon inte fick leka med alla de andra små hundarna på sin valpkurs. Kanske därför att hon var en 6 månaders schäfer som slogs med framtassarna och var sjövild, och de andra var en liiiiten pudel, en pyyytteliiiiten mops, en liten, liten blandis och en microskopisk yorkshire!!! Ha det bra!

Tinas bo sa...

Jösses vad snyggt det blev med fönstret!!!

Och vilken goding Båtsman är!
Bilden på honom är bara såååå gulligt!!

Kram Tina

bikim sa...

so pretty
and
... peaceful!
take care,
Rosa

rosenälvorna sa...

Vad fint det blev med fönstret! Underbar liten Båtsman. Christina

Snäckskalsdalen. sa...

Men så söt han är Båtsman och undrar om du fick med honom ut, kanske inte idag heller för idag blåser man ju bort!
Vilka härliga tjejer och vilka vackra bilder.
Agneta kram

Elizabeth Maxson sa...

I can't read a word of this, but I am flipping out! This is just beautiful and I am in love. Could you please put a translate button on your blog so I could read your lovely post? I would LOVE to read all about this. Thank you for sharing such beautiful photos.

Elizabeth :-)

Vackra Vita Ting sa...

Älskar din blogg så du har fått en award av mig:)
Kram
Paula

Elzie sa...

Kan tänka mig att folk runtom i ert område inte tycker det är så kul att ni stängde butiken, men man ska hålla på så länge man själv känner att man vill. Och det är ju tur att man får välja själv!

Jag tycker det är ett sånt häftigt namn ni har på den lilla linslusen. Båtsman förknippar man ju snarare med en stor lufs, haha.

Hoppas du får en fin helg där i Heestrand.
Kram Elzie

Nildecora sa...

Bom dia,quantas coisas bonitas é muito lindo seu blog e com muito estilo e bom gosto.um lindo fim de semana.
www.nildecora.blogspot.com

Home sweet Home sa...

I am in love with your little dog <3