tisdag 16 augusti 2011

Vardagsrum

Tidigare i våras köpte jag en sådan här fin "Frieze" i butiken och satte upp i Pergolan. Nu när vi har haft utförsäljning fanns det en kvar och då köpte jag den och satte upp i vardagsrummet. Jag har även demonterat ett  gammalt golvur som jag istället har gjort ett litet skåp av och då passade det så fint under friezen.
En gammal terrin med en lavendel har  fått plats på skåpet.
 Båtsman har samma fåtölj som Pricken hade som sin favoritfåtölj. Varken Pricken eller Båtsman har fått ligga i soffan eller några sängar.
 Jag har mycket stenar som dekoration överallt i mitt hem. En del har jag haft med hem från Frankrike och Italien och andra har jag plockat  på öarna här runtomkring. Det finns gott om vattenslipade stenar utefter stränderna här.

Ett gammalt fönster har jag ställt på en hylla ovanför soffan och i den har jag skrivit en fin vers som jag har hittat i en tidning och som jag känner har stämt så bra in på hur jag ofta känner.

 Båtsman växer så det knakar. Nu tycker jag han lever upp till sitt namn "Båtsman". Igår började vi valpskolan. Ja, Båtsman var inte med, det var bara jag igår första gången. Nästa måndag får Båtsman följa med.
Kram Marita från ett soligt Heestrand

8 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Vilket underbart fint vardagsrum du har ,njuter av bilderna, ide´n med klockan var inte dum har en sådan klocka står Undrar om S tillåter att jag plockar ur verket, ska kolla läget o visa din bild
Ha en bra dag

Sallys hus sa...

Ååå så söt han är där han sitter som på en liten tron i båten..;)
Ditt vardagsrum är sååå fint. Mysigt med alla stenarna och frisen är så fin..;)
Kram Katarina

Tinas bo sa...

Oj vad fint det blev med "Frisen"!! Ser så ljuvligt ut!
Och stillebenet med stenarna är så vackert!!
Ditt vardagsrum är sååå tjusigt... suck... :))
Vad fint Båtsman sitter i båten, som om han aldrig gjort nåt annat! :)

Ha en fin dag!
Kram Tina

Elzie sa...

Samma färger på din vovve som på vår. Enda skillnaden är att vår är (och blir!) lite större, haha.

Så somrigt och vackert du visar. Och underbara bilder. Man bara önskar att sommaren inte snart är slut.

Ha en trevlig kväll.
Kram Elzie

Norrfrids Eija sa...

Det är så läckert att ställa fram det vindpinade och vattenslipade. Som dina sten där på hög eller den slitna ramen. Din blogg andas sommar, sol och salta stänk!
Tusen tack, vännen för dina kommentarer hos mig! Det var synd att vi inte umgicks så mycket på Danmarksresan. Hade gärna lärt känna dig lite bättre!
Eija

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken härlig bild på Båtsman där i fören på båten! Och sol. Det hade vi igår men inte idag.
Ditt vardagsrum är dubbelt så fint med en vovve i en fåtölj, tänk vad det kan göra sitt till!
Agneta kram

Stina sa...

Helmysiga bilder!:-) Kram Stina

Anonym sa...

Så härliga bilder. Bor själv i Göteborg, men känner mig alltid mer hemma, när jag åker ut havet eller åker utmed kusten. Älskar liksom du att samla på stenar och fick ny inspiration. Så fint med det mönstrade fatet med stnar och ett blockljus mitt i!Risk för efterapning här!
Sissi