torsdag 25 november 2010

Julmarknad på Ströms Säteri, lördag 11-17

Igår var jag inne mest hela dagen och pysslade. Det känns inte som någon stor uppoffring att inte få gå ut när det blåser ishavsvindar och är så kallt så man nästan fryser fast bara man sticker ut näsan utanför knuten. Som tur är tycker Pricken likadant som mig. Han tar sig en lov ut på berget och sedan kommer han tillbaka in i stugvärmen. Jag satte in en liten dikesgran i en glasburk och sedan gjorde jag en liten krans av mossa och  myrsinblad. Man skulle ju lika gärna kunna ha lingonris om man inte har några myrsinkvistar att klippa. Jag tycker om  kombinationen mossa och blad ., Idag skall jag bort till butiken och packa varor som skall med till Julmarknaden på lördag i Ström, utanför Lilla Edet.

 Jag satte också in en liten hyacint i en skål.

Det här är Prickens fåtölj.

Kram och varmt välkomna
Marita

5 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Ska du vara med och "joba" på julmarknaden. Det är så härligt med alla dessa julmarknader som finns överallt. Det gör gott i själen med julens dofter.

Själv ska jag byta till ordentligt julröda(!!!!!) gardiner, se till att få ljus i fönstren och jag blev väldigt sugen på både hyacint och julros.
En amaryllis får jag av mannen. Min svärfar införde tradtionen att ge bort en amaryllis till "sina" flickor. Vid hans död tog mannen över och iår finns en liten flicka till, som nog får nöja sig med en hyacint.

Kramar
/Lotta

EDYTA KUBICZEK sa...

beautiful ...

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Så underbart du har det i ditt hem!Vackert på hyllan. Jag älskar din ljusa blogg och ditt vita hem!
Lycka till på julmarknaden!
Kram Raina

Shabby soul sa...

I really like it all!
Silvia

Lycka är ~ Onnea on sa...

ooh ja..det är nog sååå vackert hos dig!
~marita~