fredag 6 augusti 2010

Gammalt fönster

När jag städade garaget hittade jag det här gamla fönstret som jag köpt för längesedan och som jag inte visste vad jag skulle göra med. Nu har jag hängt upp det i vardagsrummet i stället för en tavla. Hängde också lite snäckor och ett halsband lite som dekoration.


Idag när jag var
och öste båten gick jag upp på Dunnholmen och blickade ut över havet. Det var förvånansvärt lite båtar ute på havet för att vara en sådan fin dag.  En fiskebåt hade lagt till på kajen.
Ett glittrande hav.

Kram och ha en fin helg alla
Marita

9 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Visst är det vackert med gamla stallfönster. Jag fixade till ett igår och lutade det lite lojt mot väggen ute i Trädgårdsdrömmar, blev en trevlig bakgrund till annat rostfärgat.
Sååå vackert ni bor...tänk så rik man kan vara när man bor nära vacker vild natur! Här har vi Söderåsen runt knuten och det är äkta livskvalitet för mig! :o)
Ha det så gott,
kram Lydia

Lykkefryd sa...

Du har en veldig fin blogg med mye fine bilder!
For et fantastisk hus du har!
Hvitt og somerlig ved havet...
Har selv sommerhus ved sjøen, så jeg kan forstå
hvordan du henter inspirasjon fra naturen.

Her var det mye inspirasjon å hente :)
Ha en super helg!

Levindas Värld sa...

Men åh så fint fönster du har i din ägo! Verkligen speciellt och det gjorde sig jättebra där på väggen som en tavla!

Wow vilka glittrande sommarbilder på havet, sååå ljuvliga!!! Ser otroligt mysigt ut där du var :)

Ha en trevlig helg!

H ennA sa...

Ett sånt fint fönster du har i ditt ägo, så vackert! Nu blev jag sugen på att åka till vattnet och lyssna på på alla sommarljud..

Ha en fortsatt fin helg!

mvh Anneunsea

Emmas utsikt sa...

Hejsan,
här har jag inte varit förr. SÅ fin blogg och härligt hus du har. Kommer gärna tillbaka.

Emma

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen.
For noen vakre bilder. Både Ute og inne. Bildene som du har tatt på din båttur er fantastiske. Derfor elsker jeg den svenske skjærgården.

For et vakkert land du bor i.

Ønsker deg en flott dag. Klem fra Elin:)

Inka sa...

Hej, Marita!


GRRRRR..ARGH....GR! Ja, jag blir arg för att det är fiiiiiiiint. Åh, du har så himla fint. Jag ska kolla i mitt förråd och se om jag hittar såna skatter du funnit. Vilket underbart fönster. Och vad dekorativt du gjort. Har kollat övriga bilder på din blogg också. Du fotar såååå bra, du bor så vackert så jag häpnar och husen är så pittoreska och ljuvliga.

Jag tror inte jag kan ge nog med beröm. Men...TACK, för att du med din vackra blogg lyser upp min dag. Tack för all inspiration.

Varm kram


Inka

Arja sa...

Hej! Men vilken fin blogg du har och vilka vackra bilder från ditt hem. Och utsikten mot havet, helt underbart!!! Det blev ju riktigt fint där du hängde upp ditt gamla fönster som allt annat :O)
Ha det gott!

Unknown sa...

Hej!
WOW vilken fin blogg du har, jag är så glad att jag hittat dig! Jag är ganska ny och ovan bloggare som har upptäckt denna underbara bloggvärld! Första gången jag är inne hos dig men HIT kommer jag återvända! Underbar butik du har, får gåshud av alla fina bilder. Jag bor i Göteborg så det är ju inte omöjligt att man tar sig en tripp och hälsar på er i fina butiken snart =)
Kram Catta