onsdag 3 februari 2010

Vitt Vitt Vitt.......

Idag kunde jag med nöd och näppe öppna ytterdörren. Får försöka skotta mig ner till vägen. Det har kommit så mycket snö och det lär komma mer.Hoppas verkligen att min vinranka som står nedgrävd inne i Pergolan har klarat denna stränga vinteroch att glastaket håller för all denna snö., men det gör det nog för det är tjockt härdat glas. 
Kram och ha en bra dag

6 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken fin pergola. Man kan verkligen tänka sig in i hur den ser ut när det är grönt! Måste vara underbart att sitta där en sommarmorgon med en kopp kaffe och höra fåglarna kvittra.
Kram/ Anna

hagagården sa...

Hej
Ja det är jobbigt med all snö men vackert är det.
kram
ninni

Lotta-livets väv sa...

Allt är ordentligt färgmatchat nu *fniss* Inte färggnutta så långt ögat når....men vitt är inte en enda färg...det finns mååånga nyanser av vitt. tror du att vinrankan får det svårt???? Vi köpte en förra året och enligt utsago skulle den tåla ner till
-30º...så det hoppas jag verkligen....när vår satsning på magnolia kom av sig rejält sedan rådjuren ätit upp den! Finns tyvärr inte på min karta att gilla dom...jag är ledsen, men på den punkten så är jag orubblig! Helst inga rådjur alls...i min trädgård alltså!
Kramar
/Lotta
Hoppas att snöskottningen inte blir för jobbig, man kan ju, om man ser positivt på det hela, tänka sig att man slapp lyfta tyngder i gymmet i alla fall!
Kram, kram
/Lotta

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

hejsan!
Oj, så mycket snö ni fått. Här vräker det fortfarande ner...får vara glad om jag kan ta mig till jobbet på morgonarna. :o)
Ha en riktigt fin onsdagskväll,
Lyida

VITA NYANSER sa...

vad kul att du kikade in till mig! SÅÅÅÅ FIIIINT du har det. Och...en egen inredningsbutik, åh, min dröm = )!!!

Ha det bra!
Kram L-L

Inspiration i vitt sa...

Allt du har är så vackert Marita. Vilket uterum, fint nu med tillsammans med all snö men förstår att det är paradiset att vara där på sommaren bland blommor och grönt.
Kram på dig och ha en trevlig helg/Ingela