lördag 19 december 2009

Kylslaget

Idag var sista dagen vi hade öppet i butiken för i år. Nu skall Camilla och jag vara lediga ett tag. Vi skall ladda batterierna och öppnar till Påsk igen med nya krafter och förhoppningsvis ny inspiration. I januari skall vi på nya mässbesök samt lite annat smått o gott. Det är ju alltid roligt. Idag kom min lilla tomte fram som jag brukar ha till jul.I morse när Pricken och jag gick till butiken var det mycket kallt. Vi hade -11 grader. Havet rök. Inne i en vik hade det redan lagt sig lite is

Ha en fortsatt fin helg
Kram5 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Heej på dig i kylan :-)
Här hade vi 17 grader i morse *brrrr*....;-)

Men det är sååå vackert när det kommer lite snö och din bild över sjön är bara för underbar med solen borta i horisonten :-)

Ha det gott med din ledighet och trevlig helg på dig!

Många kramar Erika

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Visst känns det ganska skönt att stänga för säsongen...själv trodde jag det skulle vara svårare, men icke! Nu kan man planera och förbereda i lugn och ro! :o)
Härliga bilder du bjuder på som vanligt.
Ha den goaste av helger,
varmkram Lydia

Viola sa...

tack för din rara hälsning, här har vi oxå haft riktigt kallt idag, 15 grader...låter skönt med en lång ledighet framför sig..här trillar några sena julorder in fortfarande så det blir att sända en del på måndag, ha nu en fin helg och så hoppas jag att vi hörs igen, kram VIOLA

Min-Hus sa...

Hi,
you have such a wonderfull home!!
I wish you a merry chrismas.
Many greating from Germany sends you
Anja

"anntherese" sa...

Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!