torsdag 29 oktober 2009

Fotnoter

Igår när jag kom hem från jobbet, ganska trött efter en dag med mycket sifferarbete, öppnade jag brevlådan och där låg ett litet paket med CD: n som jag beställt av Lotta med
bloggen Livets Väv . Tack Lotta för skivan och ditt fina brev.
En helt underbar cd med musik som hennes man har skrivit till henne. Jag spelade den flera gånger i går kväll. Det var verkligen musik att slappna av till. Så stilla och vackert. Senare på kvällen när Pricken och jag var ute på vår kvällsrunda satt musiken kvar i mig och jag tittade upp mot himlen där Tusen och åter tusen stjärnor blinkade. Det var svart men ändå inte svart. Himlen lystes verkligen upp av månen och alla stjärnorna.
I veckan som gått har jag och Ida varit i Göteborg och besökt graven Där min mamma och pappa ligger. Vi tände ljus och lade dit ett fint hjärta.

Jag har också varit hos Johan Engbergs Antik och där köpte jag den här fina gamla runda kakformen som nu har tagit plats på min kökshylla.

Det här är stillhet för mig. Jag har den stora förmånen att få både bo och verka i det mysiga Heestrand, med närhet till både hav och skog.


Önskar alla en fin helg . En helg med tid för eftertanke och tacksamhet.
Jag skall ta med cd:n till butiken idag och spela den under öppettiden idag och i morgon.
Kram

4 kommentarer:

S o F sa...

Både hav och skog, kan det bli bättre...

Önskar dig/er en riktigt fin All helgona-helg i Heestrand!

Galleri Hönshuset sa...

hej, allt väl?

Jag håller med, både havet och skogen bakom huset, kan det bli bättre? Skulle passa min familj perfekt. Vi älskar vattnet och som skogsägare så älskar vi o vara i skogen...

En vacker dag kanske man har vattnet alldeles utanför huset =)

Fin kakform...

ha en härlig helg. Kram Pirre

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Åh, nu blev jag också sugen på att beställa CD:n, skulle behöva lite lugn och fin musik.
Ja, ni verkar bo helt fantastiskt vackert och du fångar det så väl på dina bilder.
Ha en härlig söndag,
Lydia

Lotta-livets väv sa...

Hej!
vad fint du skriver om mannens musik. Du gör mig glad ända in i hjärtat! Tänk vad jag hoppas att kunna komma till dig och din butik och bo på det fina vandrarhemmet i sommar......Det läggs på min önskelista.
Det ser vilsamt ut...med vatten och stillhet....kan behövas!
Kram, kram
/Lotta