söndag 1 februari 2009

Oliver

Det här olivträdet köpte jag i Frankrike för snart tio år sedan. Idag när jag skulle vattna det upptäckte jag att det kommer jättesmå oliver. Det har aldrig blommat eller kommit några oliver på det här olivträdet förut. I höstas fick jag se att det fanns speciell näring till olivträd, det är kanske det som har gjort det. Jag blev iallafall väldigt glad.
Glad blir man ju även av solen som har visat sig idag.
Min madonna har fått flytta upp i fönstret till köket, där tyckte jag hon passade fint.4 kommentarer:

S o F sa...

Som vanligt när jag tittar in till dig så bjuder du på fina bilder. Tänk att det börjar komma oliver och att du fått "trädet" att överleva så länge.

Önskar dig en fin och solig vecka i Heestrand!

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Så fantastiskt roligt för dig. Den måste trivas riktigt bra, jag e glad om mina växter överlever en vecka...Dem som vet säger att vi har helt enkelt för varmt inne på vintrarna...Blommorna bara dör...har provat allt! Men frysa tänker jag då inte göra =)


Ha en underbar vecka. Kram Pirre

Tine sa...

hhmmm,

it looks like Holiday...so nice. Wha tkind of Flower is hanging in room? It looks wunderful...

Hugs Christine

Michelle´s Passion sa...

Hej..vad underbart att du har lyckats att få oliver...hälsa Camilla och tacka för att hon öppnade butiken för oss i Måndags..supergulligt..när vi kom snopna..sugna på att njuta en stund i er fina butik..hade missat att ni hade stängt ..men förstår att det inte lönar sig så mycket den här årstiden..Kram Michelle