tisdag 20 maj 2014

Strandhugg

I början på veckan gjorde vi vårt första strandhugg ute på Ulö-Dannemark. Att få gå barfota på de vattenslipade "mjuka" klipporna är underbart. Fåren var kvar och naturligtvis rullade Båtsman sig i det goda efter dem och därför blev det tångbad för honom. Det känns verkligen underbart att det är så fint väder.

 Nu har jag städat färdigt i pergolan och där avnjuter jag nu varje middag. Idag skall jag åka till handelsträdgården och se om jag kan hitta något lämpligt att lägga på glastaket i den delen jag har den franska järnsängen för där blir det väldigt varmt när solen står på hela dagen.

I den delen jag äter där skuggar vinrankan i taket så fint.


 Båtsman har hittat lite skugga i rabatten utanför pergolan.
 Det lilla "huset" ute på Ulö-Dannemark stod kvar trots stormar i vinter. Lite luftigare tak har det nog blivit.
Kram och ha en fin dag
Marita

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg marita :-)
Tusen takk for svar , jeg ringer til herberget og leier meg inn for en helg der :-) ikke noe dårlig alternativ det !!, det ser så koslig ut der også på bildene du tidligere har lagt ut :-D da vil jeg ønske deg og båtsmann en riktig solfyllt og vakker sommer <3. Jeg gleder meg stoooooort over bloggen din !!!!! Jeg bor selv rett ved telemarkskanelen i skien , også en vakker plass med med rikt liv på elven . Og så elsker jeg også det hvite med sjarm og tæret av tidens tann:-) tusen hjertelig takk for det du deler, det er en fryd for sjel og hjerte :-). <3. Sommerklem fra marianne

Tante Mali sa...

Dear Marita,
I can stay days and weeks on your blog! So much beauty you share with us!
Have sunny days and all the best
Elisabeth

Seawashed Kerrie sa...

You inspire me to live a simple seaside lifestyle. Your style is so lovely and free which is so comfortable and I adore your white palette.