torsdag 15 juli 2010

Efter regn kommer sol

Ja idag kom det lite sol igen efter rätt mycket regnande. Hoppas det får vara lite uppehåll nu ett tag så att alla våra semesterfirare får lite fint väder. Vi har haft jättemycket besökande i butiken och det känns fantastiskt roligt. I min förstuga blommar det för fullt. Jag har en sådan fin citronverbiena där  med vita blommor som blommat för fullt sedan tidigt i somras.
Lavendeln blommar också fortfarande för fullt, de är så vackra nu. De blå små spännerna fyndade jag på en loppis i midsomras.
Kram och ha en fortsatt fin vecka alla ni som kikar in
Marita

7 kommentarer:

pysseltanten sa...

Vilka mysiga bilder...=))
Kraamizar Git

Inspiration i vitt sa...

vad kul att det strömmar till av många besökare till er fina fina butik. Hoppas kunna besöka dig en vacker dag. Vad fint det blommar hos dig, du verkar ha god hand med blommor. Kram på dig/Ingela.

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hihi, och här längtar vi efter lite mer regn...vi smälter bort! :o)
Så roligt att ni haft så mycket besökande i butiken, inte att undra på med tanke på de bilder du har visat.
Sänder dig varma soliga hälsningar,
Lydia

Villa König sa...

Wonderful images. Love to visit your blog :-)) Hugs Yvonne

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Dumt at det regner i dag. Det er nemlig to loppis her oppe i Brodalen. Dit skal vi :D
I går var vi nede i Hambursund og tenkte på å stikke innom igjen på vei hjem igjen, men så kom vi på at vi skulle reise opp til Munkedal på Jiil`s antik og loppis så vi åkte dit i stedenfor.

Ha en riktig trivelig dag.

Klem fra Elin:)

Birgitta sa...

Hej! Vilken underbar blogg du har! Hittade hit av "misstag" och njuter av alla vackra bilder. Jag lovar återkomma och läsa med ordning en annan dag. Trevlig måndag!

Monica sa...

så utrolig flotte bilder. Så kosleig at du tittet innom min blogg, jeg beundrer virkelig dere svenske bloggere og synes det var så kejkt å få komme innom å besøke den vakre butikken deres. Det var en fryd å gå der å handle, helt fantastisk og nå koser jeg meg her hjemme med å pynte med mange av de vakre tingene jeg kjøpte hos dere. Ønsker deg en riktig fin mandagskveld. Jeg kommer gjerne innom igjen i den vakre butikken og bloggen din skal jeg legge til i min liste, kjempefin blogg. klem Monica